|
Pontos idő: 2010.09.03., pén. 12:16
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
| Szerző |
Üzenet |
fgabor87
|
A bootmgr most elmúlt, most az a heppje, hogy szoftver vagy hardver változások történtek, és ú bizony nem akar elindulni.  Szerintem nekem is újratelepítés lesz ebből... még megpróbálok telepítő dvd-ről egy javítást ráküldeni, de szerintem nem fog segíteni. Egyébként ha jól tudom, mikor particionálsz win7-el, akkor vinyó legelejére csinál egy 100 megás rejtett partíciót. Namost én úgy emlékeztem, hogy nem particionáltam vele, csak formáztam, aztán lehet, hogy nincs az a kis 100 megás valamije, és ez is hozzájárul a hibákhoz.
|
| 2010.08.16., hétf. 13:55 |
|
 |
Töki
|
Nekem is volt bootmanageres hibám... Újrapartícionálás és winre segített.
|
| 2010.08.16., hétf. 13:51 |
|
 |
Zolee710214
|
Ez is "csak" windows...még ha a jobbak közül való is.
|
| 2010.08.16., hétf. 13:17 |
|
 |
fgabor87
|
Most elkezdtem javítgatni, aminek a vége az lett, hogy egy sor új hiba is előjött, pl most vette észre, hogy 1 hete vidkarit cseréltem benne, és hirtelen elindulni sem akart, mondván, hogy hardver változások történtek.  Az nem számít, hogy már 1 hete.  Most még csináltam vele pár dolgot, meg csináltam backupokat mailekről meg ilyenek, ha köv kikapcs/bekapcs után sem lesz jó, reinstall... Érdekes, hogy sima restartok után mindig jó, csak kikapcs/bekapcs után majomkodik.
|
| 2010.08.16., hétf. 11:38 |
|
 |
Webber
|
fgabor87 írta: Következő a problémám: gép bekacs, majd egy hibaüzenet, Hiányzó BOOTMGR, úrjaindításhoz nyomjon ALT+CRTL+DEL-t, ezt meg is teszem, gép újraindul, win7 elindul rendesen. De ha kikapcsolom a gépet, majd megint be, akkor ugyan ezt el kell játszani vele, szóval mindig csak másodszorra hajlandó elindulni, elsőre hiányzó BOOTMGR üzenet jön elő. Ez micsoda, és mi a megoldás? :O Új win7 szerintem!Fél óra sincs, nem érdemes javítgatni.Mindent megtalálsz majd a wonfos oldban 
_________________ Webber Meex, Rádió MAX
|
| 2010.08.16., hétf. 11:32 |
|
 |
fgabor87
|
Következő a problémám: gép bekacs, majd egy hibaüzenet, Hiányzó BOOTMGR, úrjaindításhoz nyomjon ALT+CRTL+DEL-t, ezt meg is teszem, gép újraindul, win7 elindul rendesen. De ha kikapcsolom a gépet, majd megint be, akkor ugyan ezt el kell játszani vele, szóval mindig csak másodszorra hajlandó elindulni, elsőre hiányzó BOOTMGR üzenet jön elő. Ez micsoda, és mi a megoldás? :O
|
| 2010.08.13., pén. 17:14 |
|
 |
fgabor87
|
Hmm ez annyira érthetetlen, hogy 1 progi tönkrevág egy másikat.. Én most telefonomon jártam így, feltettem rá az Eeset Mobile Security-t, nethasználat közben újraindul a teló... ok, beta progi, levél megy eset-nek, írják, hogy tudnak róla... jóvan mondom akkor leszedem, és minden király lesz... gondoltam én... leszedtem, így meg valamiért nem működik a net, felcsatlakozik a wifire, majd rajta is marad, és bontani sem lehet a kapcsolatot, ráadásul nem képes semennyi adatot letölteni rajta. 
|
| 2010.07.12., hétf. 21:21 |
|
 |
Marki
|
Ráadásul JAVA Runtime-ot is hazavágja, ami miatt nem fut néhány program. Uninstall után nincs probléma.
|
| 2010.07.12., hétf. 21:13 |
|
 |
fgabor87
|
Olyasmi lehet, mint amikor én azt nézem, hogy XY COD-ozik vagy valami más hasonló játékkal játszik, és már 2 perc után majdnem hányok.  Hát versenyre biztos nem jó, meg értelmetlen, de kipróbálni az érdekesség kedvéért jó lehet. 
|
| 2010.07.12., hétf. 11:51 |
|
 |
bark
|
fgabor87, Persze az, szerintem egy hosszu tavu futam mindenkinek kenyelmetlen lenne.
|
| 2010.07.12., hétf. 11:42 |
|
 |
fgabor87
|
bark, Ez lehet egyénfüggő is nem? Bár amúgy nekem olyan mindegy, mert sajnos most nekem 1-2 FPS veszteség is végzetes, szóval csak érdeklődök. 
|
| 2010.07.12., hétf. 11:16 |
|
 |
bark
|
Ne nagyon eljetek bele magatokat, 10 perc es megfajdul a fejed meg minden bajod van 
|
| 2010.07.11., vas. 23:17 |
|
 |
whiterat
|
Jaja, csak 1 piros-türkiz szemüveg. Rendelek egyet, azt meglátom, hogy mennyire jó. A driver támogat 6-7 3d-s technológiát, nem csak ezt a sztereóképest. De egész jónak tűnik. Fps-csökkenés is minimálisnak tűnik. Egy rövid cikk a driverről
|
| 2010.07.08., csüt. 14:13 |
|
 |
fgabor87
|
Ehhez még mi kell? Ilyen egyik fele piros másik kék moziszemüveg?  Ha jól működik, akkor már csak egy jó kis copkit-et kell beszerezni, ami tudja szimulálni a nehézségi erőket, és akkor király. 
|
| 2010.07.08., csüt. 13:30 |
|
 |
whiterat
|
|
| 2010.07.08., csüt. 12:48 |
|
 |
fgabor87
|
Újra van ncore!  Csak nem tudok belépni. 
|
| 2010.07.05., hétf. 15:19 |
|
 |
fgabor87
|
Nahh ez ellen nemnagyon van védelem...  Én a lehető leggyorsabban felteszem a gépre, aztán meg megy ki dvd-re is.  Amúgy nekem vannak olyan képeim is, amik egyszerűen tönkrementek. Megnyitom, és csak kriksz-kraksz van, vagy a kép fele lila, és hasonlók. Pedig régen nézhetőek voltak. Még abból az időből van, amikor nem írogattam ki dvd-re. És ha jól emlékszem volt egy partició elszállásom, és ennyire siekerült visszaállítani csak. 
|
| 2010.07.04., vas. 11:13 |
|
 |
Töki
|
Nekem tavaly tesóm törölt minden képet a kamera memkártyáról... Anyám majdnem kitagadta.
|
| 2010.07.04., vas. 08:49 |
|
 |
fgabor87
|
Nembaj, DVD-t nyitva is lehet hagyni, és akkor később folytatható az írás. Vagy pl én erre a célra vettem egy DVD ramot, anyumék képeit arra gyűjtögetem, aztán ha teli lesz, átmásolom egy sima DVD-re. Mondjuk ehhez olyan DVD író kell, ami tudja írni a ramot.
|
| 2010.07.04., vas. 08:29 |
|
 |
Peety
|
én is DVD-kre írom ki de általában 2 év alatt jön össze egy lemeznyi anyag 
|
| 2010.07.03., szomb. 21:32 |
|
 |
fgabor87
|
Azért ilyen, és más esetekre is ajánlatos a családi fotókat egyszerre 2 helyen tárolni. Pl én DVD-kre írom ki. Mert jó, most vissza lehet állítani progival, de amúgy nem biztos, hogy minden kép meglesz, másfelől ha a vinyó elszáll, akkor már nincs visszaút. Max a KÜRT Kft megcsinálja 100-200 ezer ft-ért.
|
| 2010.07.03., szomb. 18:28 |
|
 |
Peety
|
már fut a recuva, köszönöm a segítséget, hirtelen sokkot kaptam 
|
| 2010.07.03., szomb. 18:05 |
|
 |
dwelablack
|
Peety írta: SEGÍTSÉG!!! Jelentem volt olyan ügyes unokaöcsém és letörölte a képek könyvtárad a D: meghajtómról amiben az összes családi fotó volt úgy 2008-tól kezdődően... Természetesen a rendszer-partíción kívül a többi úgy van beállítva, hogy nincs kuka, azonnal töröl. Vissza lehet valamilyen progival varázsolni? Még semmit nem csináltam azóta... vissza. http://www.google.hu/search?hl=hu&clien ... 04%2C3%2C1ezek közül bármelyik.
|
| 2010.07.03., szomb. 17:55 |
|
 |
Peety
|
SEGÍTSÉG!!! Jelentem volt olyan ügyes unokaöcsém és letörölte a képek könyvtárad a D: meghajtómról amiben az összes családi fotó volt úgy 2008-tól kezdődően... Természetesen a rendszer-partíción kívül a többi úgy van beállítva, hogy nincs kuka, azonnal töröl. Vissza lehet valamilyen progival varázsolni? Még semmit nem csináltam azóta...
|
| 2010.07.03., szomb. 17:52 |
|
 |
Csti
|
Azt nézegettem, de nincs semmi új fájl a könyvtárban. 
|
| 2010.06.20., vas. 17:15 |
|
 |
fari
|
Csti,
Nekem is volt igy egy ceges gepen. Anno csinalt egy külön fajlt a könyvtarba es az külön megnyithato volt.
|
| 2010.06.20., vas. 10:47 |
|
 |
Csti
|
Valaki tudna nekem segíteni outlook expressel kapcsolatosan? Rányomtam pár napja egy mappatömörítésre, mert minden kilépésnél zaklatott, hogy szeretné már megcsinálni. Ez elvileg nem probléma, milliószor csináltam már ilyet, bátran megtettem most is. Nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között, de ma vettem észre, hogy most 17-étől visszamenőleg kitörölte a leveleket egészen 2009 április 24-ig. Onnantól látszólag sértetlen maradt 2006 januárig. Hallottatok már ilyet? Hol lehetnek a leveleim?
|
| 2010.06.20., vas. 10:26 |
|
 |
fgabor87
|
Egy picit más: Asus X50SL laptop, most húzott WinXP, és nem lehet feltenni rá a drivereket. Egy másodpercre felvillan a töltés, de utána eltűnik. Odaadtam srácnak az Asus LiveUpdate-t, azt meg nem lehet feltelepíteni, mer azt írja ki, hogy kernel.exe nem található. Tippek? Én gyínúm az volt, hogy valami nem kóser az XP telepítővel, de ugyan ez az XP rendesen fut asztali gépen. A noti meg XP kompatibilis, szóval azzal nem lehet gáz.
|
| 2010.06.17., csüt. 21:49 |
|
 |
fgabor87
|
G.Gabor, És mennyivel drágább 
|
| 2010.06.17., csüt. 21:36 |
|
 |
G.Gabor
|
Én ezért is nem élek ilyen torrentelős-letöltős-megosztós oldalakkal, így nyugisabb az élet. 
|
| 2010.06.17., csüt. 21:17 |
|
 |
fgabor87
|
Hát én nem is voltam valami aktív az ncore-on, szóval nem is valószínű, hogy engem találnának meg...  max ha rendőrök csöngetnek, és van náluk házkutatási, akkor repül ki a vinyó a második emeletről a betonra mielőtt még beengedem őket.  Vagy csak át a szomszéd kertjébe, oda már nincs házkutatási parancsuk. 
|
| 2010.06.17., csüt. 20:38 |
|
 |
dwelablack
|
honnan veszitek, hogy magát a trackert is elvitték?? általában nem 1 proxi mögött vannak ezek, simán tudnak lyukra futni 4-5 proxival...
plusz ha még a trackert el is vitték, simán van olyan kulcsolás amit egyszerűen lehetetlen visszafejteni... én nem láttam bele logba, de azt kizártnak tartom, hogy csak úgy heverjenek rajta az adatok mint egy mezei gépen...
|
| 2010.06.17., csüt. 20:30 |
|
 |
raczger
|
Töki, dehogynem, logban nagyon sok minden benne van, egyszer láttam belőle egy kisebb részletet és az alapján könnyen le lehet nyomozni, de nem az átlag felhasználókra szállnak rá ha úgy akad kedvük
|
| 2010.06.17., csüt. 20:23 |
|
 |
bark
|
Szerintem meg eleg egyszeruen. De nem ez volt a celjuk ezert leszarjak.
|
| 2010.06.17., csüt. 18:39 |
|
 |
Töki
|
fgabor87, nem, nyugi.
|
| 2010.06.17., csüt. 18:37 |
|
 |
fgabor87
|
Ajaj.  De ugye olyat nem tud a rendőrség, hogy valahogy előszednek olyan infókat a lefoglalt szerverekből, hogy milyen IP címről mikor mi lett letöltve? 
|
| 2010.06.17., csüt. 18:21 |
|
 |
Tomi
|
 Mindenhol sírnak. Pedig semmi olyan nem tűnt el, ami pótolhatatlan lenne vagy hiányozna.
|
| 2010.06.17., csüt. 09:26 |
|
 |
raczger
|
prohardver fórumon is sír mindenki, fél napig nem tudnak torrentezni és belehalnak, kívánom nekik hogy menjen el egyszer pár hétre az összes
|
| 2010.06.17., csüt. 09:16 |
|
 |
Peety
|
Hát inkább előbb, mert épp sorozatot szednék 
|
| 2010.06.17., csüt. 08:54 |
|
 |
dwelablack
|
rottymondjuk nagy para nincs, úgyis visszaáll előbb-utóbb.
|
| 2010.06.17., csüt. 08:17 |
|
 |
|