|
Pontos idő: 2010.02.08., hétf. 23:21
|
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák
| Szerző |
Üzenet |
tikshow
|
Chasehát nem adta magát addig amíg véletlenül felé nem mentem egérrél  hozzá vagyok szokva, hogy van valami legördülő menü vagy valami pipálható biszbasz aminél ki kell jelölni, hogy hol legyen 
|
| 2010.02.04., csüt. 10:44 |
|
 |
Chase
|
tikshow írta: ...csak át kell húzni... De hogy nem ez jut eszedbe legelsőre? 
_________________ „The trick is to keep breathing!” –– Garbage

Konfig: Core16Hexa 1THz - 64GB QDR-8192 - Radeon HD9990-OC
|
| 2010.02.04., csüt. 10:22 |
|
 |
tikshow
|
Norbitoom, írtam is, hogy rájöttem, de azért kösz 
|
| 2010.02.03., szer. 19:52 |
|
 |
Norbi
Game: © norbi
|
Nálam simán az asztalok és kijelzők menüpontban úgy helyezem a téglalapokat ahogy akarom és megmarad a számozásuk. Átlósan is lehet, és akkor csak azon a sarkon megy át az egér a másik képre ahol érintkeznek, meg félig is, simán müködik. Lehet hogy frissitened kellene a drivert ha esetleg nem új, mert ezen rendszerese javitgatnak.
|
| 2010.02.03., szer. 19:30 |
|
 |
tikshow
|
valaki biztos tud majd nekem segíteni  beszereztem egy második monitort melóhoz, de csak bal oldalt van hely, a gond, hogy az ATI Catalyst-nál ha bal oldalra pakolom, azt a monitort akkor ő szerinte az lesz az elsődleges - értsd oda kerül a tálca és az ikonok - viszont azt akarom, hogy a jobb oldali, tehát a laptopom legyen az elsődleges, ezt be lehet valahogy állítani? sajna csak bal oldalon van hely a monitornak  edit: felejtő rájöttem, csak át kell húzni...
|
| 2010.02.03., szer. 19:22 |
|
 |
juha
|
Zolee710214 írta: Peety írta: juha az ülj le és szórakozz típustól legnehezebb szinten azért picit messzebb van  jómagam fél órákat szenvedek minden pályával mire végre meg tudom nyerni legnehezebb szinten, és még csodálkoznak hogy a mai gyerekek miért ilyen agresszívak, hát én is kitekerném a nyakát amikor egy pályán 63x-ra tudok átjutni elsőként  Hát igen. Idegszaggató dolog az ilyenfajta küzdés. Engem az idegesít a legjobban, hogy akármit csinálok, állandóan lerajtolnak és kuglizhatok a mezőny végével. De egyébként atom árkád a gém, bár a jobbak közül. A címen kívül találkozott valaki "Colinnal"?  A vége felé egyre közelebb kerülsz a "Colin érzéshez" 
|
| 2010.01.17., vas. 20:07 |
|
 |
juha
|
a Dirt2-ben hol látom hogy milyen DX-en fut? Ezt is lehet különböző módban futtatni? Options alatt nem volt, nem tudom hol máshol lehetne.... Köszi
|
| 2010.01.14., csüt. 13:01 |
|
 |
bark
LFSW: bark
Game: bark
|
Hat en marhara utalom amikor igy csal a gep. Ebben jatekban ha van is ilyen nem tul latvanyos. NFSU-ban nyomott allandoan olyat a gep, hogy ranezek a terkepre aztan kb 5x gyorsabban megy az egyenesben mogottem mint en.
|
| 2010.01.12., kedd 20:44 |
|
 |
juha
|
Zolee710214 írta: Peety írta: juha az ülj le és szórakozz típustól legnehezebb szinten azért picit messzebb van  jómagam fél órákat szenvedek minden pályával mire végre meg tudom nyerni legnehezebb szinten, és még csodálkoznak hogy a mai gyerekek miért ilyen agresszívak, hát én is kitekerném a nyakát amikor egy pályán 63x-ra tudok átjutni elsőként  Hát igen. Idegszaggató dolog az ilyenfajta küzdés. Engem az idegesít a legjobban, hogy akármit csinálok, állandóan lerajtolnak és kuglizhatok a mezőny végével. De egyébként atom árkád a gém, bár a jobbak közül. A címen kívül találkozott valaki "Colinnal"?  Már a Colin2 -ben is volt a játékoshoz igazodó ellenfelek. Minél jobban nyomod a gázt, annál gyorsabbak, viszont ha kicsúszol, lassítanak ők is. Na persze rajtnál nincs esély.
|
| 2010.01.12., kedd 20:04 |
|
 |
Zolee710214
|
Töki írta: Jó ez a Dirt2, még kormány nélkül is elszórakozok. Na persze az elején nem ment minden olyan simán, de gyorsan megszoktam  Elfut medium grafon is, tetszik.  Nekem elment fullon is (9600GT), de én levettem a sok hókusz-pókuszt. Idegesített...mondjuk a játék magában is. 
|
| 2010.01.12., kedd 19:56 |
|
 |
Töki
LFSW: Töki (HUN)
Game: CoRe R.Osza
|
Jó ez a Dirt2, még kormány nélkül is elszórakozok. Na persze az elején nem ment minden olyan simán, de gyorsan megszoktam  Elfut medium grafon is, tetszik. 
|
| 2010.01.12., kedd 19:50 |
|
 |
Zolee710214
|
Peety írta: juha az ülj le és szórakozz típustól legnehezebb szinten azért picit messzebb van  jómagam fél órákat szenvedek minden pályával mire végre meg tudom nyerni legnehezebb szinten, és még csodálkoznak hogy a mai gyerekek miért ilyen agresszívak, hát én is kitekerném a nyakát amikor egy pályán 63x-ra tudok átjutni elsőként  Hát igen. Idegszaggató dolog az ilyenfajta küzdés. Engem az idegesít a legjobban, hogy akármit csinálok, állandóan lerajtolnak és kuglizhatok a mezőny végével. De egyébként atom árkád a gém, bár a jobbak közül. A címen kívül találkozott valaki "Colinnal"? 
|
| 2010.01.12., kedd 19:33 |
|
 |
juha
|
Peety, jaja, kormánnyal van rá lehetőség, csak én most nem tekergethetem sajnos. Pihentetnem kell a sebem.
|
| 2010.01.12., kedd 15:14 |
|
 |
Peety
LFSW: Peety
Game: PRO P.Kalocsa
|
juha az ülj le és szórakozz típustól legnehezebb szinten azért picit messzebb van  jómagam fél órákat szenvedek minden pályával mire végre meg tudom nyerni legnehezebb szinten, és még csodálkoznak hogy a mai gyerekek miért ilyen agresszívak, hát én is kitekerném a nyakát amikor egy pályán 63x-ra tudok átjutni elsőként 
|
| 2010.01.12., kedd 14:59 |
|
 |
juha
|
boom001 írta: juha,
Be lehet állítani offline módba és akkor van mentés Live nélkül is. Köszi, na most már megtaláltam Egyébként persze arcade meg minden, de egész jól sikerült. Szerintem ezzel egy jó nagy közönséget meg fognak , új fajta menürendszer, változatos pályák , autók, kicsit olyan flatout2-s hangulata van, az az ülj le és szórakozz típus 
|
| 2010.01.12., kedd 10:29 |
|
 |
boom001
|
juha,
Be lehet állítani offline módba és akkor van mentés Live nélkül is.
|
| 2010.01.12., kedd 09:43 |
|
 |
juha
|
Peety írta: Hali! Van egy kis gondom, de nem tudom hogy ide tartozik, vagy inkább a játékok topicba.  Megszereztem én is ezt a hírhedt Dirt2-t amire azt mondják, hogy mennyivel jobb az elődjénél. Problémám a következő: Amikor elindítottam a játékot azt hittem, hogy gyenge hozzá a videokártyám (Nvidia 8600GT 256MB) mert az első rallycross versenyen az autók festése villog a festés és árnyékolatlan, tükrözödésmentes fekete között és viszonylag gyakran, tehát egyszer jó az autó pár pillanattal később csak a körvonalait látom és maga a verda egy nagy feketeség. Gyorsan megcsináltam azt a versenyt, mondom piszkálok picit a grafikán és újraindítom a játékot. Ugye legközelebb nem rallycrossal kezdtem, a többi versenyen (Truck Race, hagyományos Rally) nincs semmi gond, szépen tükröződik ahogy kell, de most ismét visszatértem egy rallycross pályához és megint csinálja. (Ha egyszer elkezdi, akkor utánna ki kell lépni a játékból mert egyszerű átváltással rally pályára stb. ugyanúgy marad a hiba, csak akkor tűnik el ha újra elindítom és nem választok rallycross versenyt) Segítsetek nekem, biztos nem kártyagond mert akkor a többi versenymódban is csinálná! Hello a Win Live-ba be tudtál jelentkezni a játékon belül? Tudtál menteni?
|
| 2010.01.12., kedd 09:23 |
|
 |
Peety
|
Zolee710214 írta: dwelablack írta: Peety írta: Hali! Van egy kis gondom, de nem tudom hogy ide tartozik, vagy inkább a játékok topicba.  Megszereztem én is ezt a hírhedt Dirt2-t amire azt mondják, hogy mennyivel jobb az elődjénél. Problémám a következő: Amikor elindítottam a játékot azt hittem, hogy gyenge hozzá a videokártyám (Nvidia 8600GT 256MB) mert az első rallycross versenyen az autók festése villog a festés és árnyékolatlan, tükrözödésmentes fekete között és viszonylag gyakran, tehát egyszer jó az autó pár pillanattal később csak a körvonalait látom és maga a verda egy nagy feketeség. Gyorsan megcsináltam azt a versenyt, mondom piszkálok picit a grafikán és újraindítom a játékot. Ugye legközelebb nem rallycrossal kezdtem, a többi versenyen (Truck Race, hagyományos Rally) nincs semmi gond, szépen tükröződik ahogy kell, de most ismét visszatértem egy rallycross pályához és megint csinálja. (Ha egyszer elkezdi, akkor utánna ki kell lépni a játékból mert egyszerű átváltással rally pályára stb. ugyanúgy marad a hiba, csak akkor tűnik el ha újra elindítom és nem választok rallycross versenyt) Segítsetek nekem, biztos nem kártyagond mert akkor a többi versenymódban is csinálná! szerintem sz@r a cracked. Csatlakozom...bár próbálj meg drivert frissíteni. Hátha. Driverfrissítés megtette a hatását, sehol a villódzás, ráadásul kaptam ajándékba legalább 5 FPS-t így már eszébe se jut lassúzni. Egyébként meglepődtem rajta, hogy egy ilyen alsó középkategóriás kártyán ilyen szépen elfut (1280, minden közepes, 2xAA= 30-35 FPS)
| 2010.01.11., hétf. 21:57 |
|
 |
Zolee710214
|
dwelablack írta: Peety írta: Hali! Van egy kis gondom, de nem tudom hogy ide tartozik, vagy inkább a játékok topicba.  Megszereztem én is ezt a hírhedt Dirt2-t amire azt mondják, hogy mennyivel jobb az elődjénél. Problémám a következő: Amikor elindítottam a játékot azt hittem, hogy gyenge hozzá a videokártyám (Nvidia 8600GT 256MB) mert az első rallycross versenyen az autók festése villog a festés és árnyékolatlan, tükrözödésmentes fekete között és viszonylag gyakran, tehát egyszer jó az autó pár pillanattal később csak a körvonalait látom és maga a verda egy nagy feketeség. Gyorsan megcsináltam azt a versenyt, mondom piszkálok picit a grafikán és újraindítom a játékot. Ugye legközelebb nem rallycrossal kezdtem, a többi versenyen (Truck Race, hagyományos Rally) nincs semmi gond, szépen tükröződik ahogy kell, de most ismét visszatértem egy rallycross pályához és megint csinálja. (Ha egyszer elkezdi, akkor utánna ki kell lépni a játékból mert egyszerű átváltással rally pályára stb. ugyanúgy marad a hiba, csak akkor tűnik el ha újra elindítom és nem választok rallycross versenyt) Segítsetek nekem, biztos nem kártyagond mert akkor a többi versenymódban is csinálná! szerintem sz@r a cracked. Csatlakozom...bár próbálj meg drivert frissíteni. Hátha.
|
| 2010.01.11., hétf. 19:25 |
|
 |
dwelablack
LFSW: dwelablack
Game: DSP|Gyuszi
|
Peety írta: Hali! Van egy kis gondom, de nem tudom hogy ide tartozik, vagy inkább a játékok topicba.  Megszereztem én is ezt a hírhedt Dirt2-t amire azt mondják, hogy mennyivel jobb az elődjénél. Problémám a következő: Amikor elindítottam a játékot azt hittem, hogy gyenge hozzá a videokártyám (Nvidia 8600GT 256MB) mert az első rallycross versenyen az autók festése villog a festés és árnyékolatlan, tükrözödésmentes fekete között és viszonylag gyakran, tehát egyszer jó az autó pár pillanattal később csak a körvonalait látom és maga a verda egy nagy feketeség. Gyorsan megcsináltam azt a versenyt, mondom piszkálok picit a grafikán és újraindítom a játékot. Ugye legközelebb nem rallycrossal kezdtem, a többi versenyen (Truck Race, hagyományos Rally) nincs semmi gond, szépen tükröződik ahogy kell, de most ismét visszatértem egy rallycross pályához és megint csinálja. (Ha egyszer elkezdi, akkor utánna ki kell lépni a játékból mert egyszerű átváltással rally pályára stb. ugyanúgy marad a hiba, csak akkor tűnik el ha újra elindítom és nem választok rallycross versenyt) Segítsetek nekem, biztos nem kártyagond mert akkor a többi versenymódban is csinálná! szerintem sz@r a cracked.
|
| 2010.01.11., hétf. 17:01 |
|
 |
Peety
|
Hali! Van egy kis gondom, de nem tudom hogy ide tartozik, vagy inkább a játékok topicba.  Megszereztem én is ezt a hírhedt Dirt2-t amire azt mondják, hogy mennyivel jobb az elődjénél. Problémám a következő: Amikor elindítottam a játékot azt hittem, hogy gyenge hozzá a videokártyám (Nvidia 8600GT 256MB) mert az első rallycross versenyen az autók festése villog a festés és árnyékolatlan, tükrözödésmentes fekete között és viszonylag gyakran, tehát egyszer jó az autó pár pillanattal később csak a körvonalait látom és maga a verda egy nagy feketeség. Gyorsan megcsináltam azt a versenyt, mondom piszkálok picit a grafikán és újraindítom a játékot. Ugye legközelebb nem rallycrossal kezdtem, a többi versenyen (Truck Race, hagyományos Rally) nincs semmi gond, szépen tükröződik ahogy kell, de most ismét visszatértem egy rallycross pályához és megint csinálja. (Ha egyszer elkezdi, akkor utánna ki kell lépni a játékból mert egyszerű átváltással rally pályára stb. ugyanúgy marad a hiba, csak akkor tűnik el ha újra elindítom és nem választok rallycross versenyt) Segítsetek nekem, biztos nem kártyagond mert akkor a többi versenymódban is csinálná!
| 2010.01.11., hétf. 16:00 |
|
 |
zsebszi
|
Hi!
Avast vírusírtóm van fenn és ha megakarom nyitni az oldalt trójait jelez! Mi lehet? (Most is úgy léptem be hogy kikapcsoltam.) Eddig nem csinálta!
|
| 2009.12.18., pén. 21:52 |
|
 |
Töki
|
raczger írta: Nálam is szokott néha gond lenni, többnyire mikor firefox-al nézek egy oldalt (pl lánglovagokat) valamiért 50% fölé megy a procihasználat Hmmm, szintén.
|
| 2009.12.10., csüt. 19:16 |
|
 |
uttoro
|
Dobj ár egy xp-t mit csinál. Ha ugyanez, akkor valami erőforrás gyengélkedik.
|
| 2009.12.10., csüt. 19:10 |
|
 |
Zolee710214
|
Na erre én is kíváncsi vagyok..nekem is w7-esem van és tényleg csinál néha olyat, hogy a procihasználat fölszalad 50-70 százalékra. Okát eddig nem találtam. Vírus nincs, háttérben futó fölös alkalmazásokat lelőttem, net lekapcsolva.
|
| 2009.12.10., csüt. 17:54 |
|
 |
Norbi
|
Jaja, a windows telepítő is már halál lassu. Van a gép biosában egyébként hdd és mem ellenörzés, azok hibátlanul lementek. Amúgy már a bios-ban is a default beöltése 5 másodpercig tart, amilyet még szintén nem tapasztaltam, szal már lehet hogy ott szarakodik.
|
| 2009.12.10., csüt. 17:14 |
|
 |
MataGyula(HUN)
|
Ha már maga a windows telepítő is lassabb, mint mikor először csináltad, akkor lehet valami hardverhiba keletkezett :| full format aztán ha van rá lehetőség egy másik oprendszert próbálj ki, esetleg futtass le valami tesztprogramot ( Hirens boot cd-ről a memtest-et , ill. valami HDD csekkolót ).
| 2009.12.10., csüt. 15:19 |
|
 |
raczger
LFSW: raczger
Game: [FU]Gergő
|
Nálam is szokott néha gond lenni, többnyire mikor firefox-al nézek egy oldalt (pl lánglovagokat) valamiért 50% fölé megy a procihasználat és jobban pörög a ventije mint mikor lfsezek. Nálam mindenféle hülyeség ki van kapcsolva(indexelés, aero stb....), nem lehet hogy esetleg valami ilyen windowsos beépített progi fut ilyenkor? (nekem t7200 van)
|
| 2009.12.10., csüt. 15:01 |
|
 |
Norbi
|
Látott már valaki ilyent? Van itt egy hp compaq 6710s laptop nálam. Pár napja telepítettem rá windows 7-et, utána egy napig teszteltem és hibátlan volt, majd visszadtam a tulajának, aki már másnap jelentkezett hogy halál lassú a gép. Megnéztem és valóban, folyamatosan 100% procihasználat van, de nincs semmi különös program ami elhasználná hanem csak a sokásos minden egy kicsit többet. Task manager pl. ha nem is csinálok vele semmit is 40-50%, meg a többi kis szar ami 0 szokott lenni is mind beir most 1-1-1%-okat. Irdatlan türelemmel lefuttatam több viruskeresést is és semmit nem talált. Na mondom mindegy, újtelepítem, bebootol, de már az első kép mikor azt irja hogy a windows is loading files is már marha lassú, majd ugye ahogy jön a telepítőnek a többi része, azok úgy szintén. Szóval még csak nem is a fent lévő oprendszerrel van a baj hanem valami mással. Valakinek valami ötelte?
|
| 2009.12.10., csüt. 14:47 |
|
 |
Webber
LFSW: Webber HUN
Game: PRO L.Hutóczki / Webber
|
Nálam GOM Playerrel megy.
_________________ Webber Meex, Rádió MAX
|
| 2009.11.26., csüt. 16:09 |
|
 |
Töki
|
Chase írta: Help! Windows 7 64-bit, kedvenc webrádiómat próbáltam hallgatni, de nem ment. WMP12, WinAMP, Media Player Classic - ezekkel próbáltam, de egyik sem tudta lejátszani. Mitől lehet ez? Upd.: A csajom gépén (Vista 32-bit) simán játssza mindhárom program, ugyanazon a routeren vagyunk. SmootLounge.com: Music to Move YouHa visszaérek albiba megnézem, nekem megy-e.
|
| 2009.11.26., csüt. 15:06 |
|
 |
Chase
|
Help! Windows 7 64-bit, kedvenc webrádiómat próbáltam hallgatni, de nem ment. WMP12, WinAMP, Media Player Classic - ezekkel próbáltam, de egyik sem tudta lejátszani. Mitől lehet ez? Upd.: A csajom gépén (Vista 32-bit) simán játssza mindhárom program, ugyanazon a routeren vagyunk. SmootLounge.com: Music to Move You
_________________ „The trick is to keep breathing!” –– Garbage

Konfig: Core16Hexa 1THz - 64GB QDR-8192 - Radeon HD9990-OC
|
| 2009.11.26., csüt. 12:52 |
|
 |
bark
|
Nalam miranda megkergult.  Kaptam egy uzenetet valakitol amig nem voltam bejelentkezve. De ez ido alatt epp elemet csereltem az alaplapomban. A windows datum es ido visszaugrott valami jo regi idopontra es gondolom ettol megkergult es percenkent elkuldte ujra es ujra az uzenetet amit kaptam. barmit csinaltam nem javult meg 
|
| 2009.11.25., szer. 21:41 |
|
 |
Kalmi
|
R1bandi írta: Honnan szedjem le a legfrisebbet? Mert csak telepítőt találtam, ami netről nyomja és az ugyan az... De ha valaki ismer egy jó progit, ami a skype-ot is tudja kezelni egyidejűleg az ossza meg velem pls. Esetleg érdemes még a Trillian-t is megnézned: https://www.trillian.im/A felülethez vannak skinek, ha nem tetszene az alap. Ha a Mirandát kipróbálod (amit whiterat javasolt), akkor kezdetnek a Mir4nda Pack-ot tudom ajánlani: http://www.miranda-pack.com/ (letöltöd, aztán célszerű rögtön frissíteni is) Az alap Miranda eléggé pőre. Én ICQ-hoz használom, de van MSN, GTalk (jabber/xmpp), stb. protokoll és még rengeteg kiegészítő hozzá. Ja és nem mellékesen egy versenyautót megszégyenítő a beállítási lehetőségei.  Még helyesírás ellenőrző plugin is van, OpenOffice.org/hunspell alapokon.
|
| 2009.11.25., szer. 21:30 |
|
 |
dwelablack
|
volgyesi995 írta: dwelablack írta: actionscripthez ért valaki? (rev, nemröhög  ) Én. Pár éve ebben dolgozok. Jelen pillanatban is. Adobe Flex-ben AIR alkalmazásokat készítek, ha mond valamit. na!! Köszi, írnék pü-ben akkor! 
|
| 2009.11.17., kedd 10:21 |
|
 |
volgyesi995
|
dwelablack írta: actionscripthez ért valaki? (rev, nemröhög  ) Én. Pár éve ebben dolgozok. Jelen pillanatban is. Adobe Flex-ben AIR alkalmazásokat készítek, ha mond valamit.
| 2009.11.17., kedd 10:11 |
|
 |
rev
LFSW: RevengeR
Game: © rev n\B.Perei
|
dwelablack írta: actionscripthez ért valaki? (rev, nemröhög  )  :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D
_________________ http://zartosztaly.zxq.net/
|
| 2009.11.17., kedd 00:26 |
|
 |
dwelablack
|
actionscripthez ért valaki? (rev, nemröhög  )
|
| 2009.11.17., kedd 00:09 |
|
 |
bark
|
R1bandi, Mirandat eleg sokan hasznalnak
|
| 2009.11.07., szomb. 19:47 |
|